Produs adaugat in cosul de cumparaturi
Home Lista categorii Generatoare Generatoare de uz general Generator de curent trifazat SDMO Generator trifazat DIESEL 15000 TEXLC MODYS

Generator de curent trifazat SDMO Generator trifazat DIESEL 15000 TEXLC MODYS

  • Poza Generator de curent trifazat SDMO Generator trifazat DIESEL 15000 TEXLC MODYS
Cod produs:   DIESEL 15000 TEXLC MODYS
Producator:   SDMO
Politica de Confidentialitate

TERMENI ȘI CONDIȚII DE PRELUCRARE A DATELOR CU CARACTER PERSONAL

 

 

ANGAJAMENTUL NOSTRU PRIVIND PROTECŢIA DATELOR CU CARACTER PERSONAL:

În cadrul companiei noastre, prioritatea numărul unu este protejarea datelor tale personale.
Fiind pe deplin conștienți de faptul că datele tale personale îți aparțin, facem tot posibilul să stocăm în siguranță și să prelucrăm cu atenție datele care sunt de natură să te identifice și pe care le pui la dispoziţia noastră. Punem cel mai mare preț pe încrederea ta. Astfel, colectăm doar minimul necesar de date, doar cu acordul tău și le folosim doar pentru scopurile pentru care au fost colectate. Nu oferim informații unor părți terțe fără a te informa. În cadrul companiei noastre depunem toate eforturile pentru a-ți asigura protecția datelor, inclusiv securitatea datelor tehnice și procedurile de management intern, precum și măsurile de protecție fizică a datelor pe care le stocăm. Mulțumim pentru interesul și susținerea ta în continuare.


Citeste mai mult
Returnarea produselor cumparate de pe Toolmax.ro

Conform legislatiei in vigoare, renuntarea la cumparare este aplicabila doar clientilor persoane fizice. Astfel, consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile  de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului.

Departament Retururi
Tel :     0787.396.938
E-mail : retur@neomax.ro

Citeste mai mult
Garantia produselor cumparate pe Toolmax.ro

Toate produsele comercializate de catre Neomax beneficiaza de conditii de garantie conforme legislatiei in vigoare si politicilor comerciale ale producatorilor. Produsele sunt noi, in ambalajele originale si provin din surse autorizate de fiecare producator in parte. Certificatele de garantie pot fi emise direct de producator in cazul in care acesta are o retea de service nationala, fie sunt emise de catre Neomax. In cazul certificatelor de garantie emise de producatori, produsul reclamat defect in perioada de garantie trebuie prezentat direct la cel mai apropiat centru de service mentionat in certificat.


Citeste mai mult
Despre livrare

Livrarea / ridicarea comenzilor plasate pe acest site se pot efectua in functie de localitatea unde va aflati si de disponibilitatea dumneavoastra la adresa din comanda .

Costurile de transport sunt in functie de valoarea cosului de cumparaturi si a localitati unde se doreste livrarea.

 

Costuri :

-          Comenzile a caror valoare depaseste 500 lei sunt gratuite pe raza Municipiului Bucuresti

-          Pot beneficia deTransport gratuit in Bucurestisi produsele ce beneficiaza de aceasta oferta si sunt semnalizate pe site

-          De Transport Gratuit , in alte localitati din Romania, beneficiaza produsele semnalizate pe site ce beneficiaza de aceasta oferta , aceasta oferta este valabila in aria de acoperire a firmelor de curierat agreeate , eventualele costuri suplimentare sunt suportate de catre cumparator


Citeste mai mult
Modalitati de plata

Plata se poate face:

-       in numerar, la livrare (clienti persoane fizice si juridice) ;

-       prin ordin de plata/virament bancar (clienti persoane juridice sau clienti persoane fizice) ;

-       plata prin POS (in Bucuresti),

-       online(MobilPay - integral sau in rate Garanti Bank, Card Avantaj BRD Finance)

-       online ( EuPlatesc.ro – integral sau in rate Alpha Bank, Banca Transilvania Star BT, BCR, Piraeus )

-       Rate Unicredit Bank

-       Rate Tbi Bank

Metodele de plata pot fi diferite in functie de modalitatea de livrare , valoarea totala a cosului de cumparaturi si/sau in functie de personalitatea juridica a cumparatorului .


Citeste mai mult
Volumul mare de comenzi poate cauza intarzieri in preluarea apelurilor telefonice. Recomandam plasarea comenzilor online.

Volumul mare de comenzi poate cauza intarzieri in preluarea apelurilor telefonice. Recomandam plasarea comenzilor online.


Citeste mai mult
   021.444.33.16 | 0733.671.927
   Comentarii
Descriere Generator de curent trifazat SDMO Generator trifazat DIESEL 15000 TEXLC MODYS
Va mai recomandam produsele:

Generator trifazat SDMO Diesel 15000 TE XL C ModysDescriereDiesel 15000 TE XL C este un generator de curent TRIFAZAT pentru utilizare in regim profesional si in conditii grele de lucru.Are o constructie compacta, robusta fiind montat pe un cadru solid din otelMotor profesional KOHLER - Diesel KD425-2Motorul este prevazut cu protectie la nivel scazut de ulei printr-un senzor in baia de uleiPrizele sunt prevazute cu protectie magneto-termica care declanseaza automat la suprasarcinaGenerator dotat cu protectie la nivel scazut de ulei. Date tehniceProducator SDMOCombustibil DieselFrecvent&#259 (Hz) 50Putere (LTP) (kW) 10Putere maxima. (LTP) (kVA) 12,5Tensiune nominal&#259 (V) 400Num&#259rul de faza trei faze - 400 VGarantat acustic de putere Lw (A) 109Nivelul de zgomot dB (A) - 1m 95Nivelul de zgomot dB (A) - 7m 80Motor marca Kohler DieselTip motor KD425-2, O.H.V.Pornire electricaCombustibilAutonomie (h) 16,7Comsumption (L / h] 2.1Rezervor (L) 35Senzor ulei DaCapacitate (cm3) 851Capacitate ulei (L) 1.8
Comentarii Generator de curent trifazat SDMO Generator trifazat DIESEL 15000 TEXLC MODYS
Adauga comentariul tau

Completati campurile marcate!

 
Alte produse din categorie
Pret :   20541.25lei cu TVA
Alege perioada de creditare:
~2029.28 lei/luna Rate TBI Bank TBI Bank 12 luni
x