You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MariaDB server version for the right syntax to use near '' at line 1
Produs adaugat in cosul de cumparaturi
Plafoniera LED PROMOTII Stoc magazin Oferte Speciale Cel mai bun pret Lichidare Stoc Instalatii si accesorii iluminat Instalatii si accesorii iluminat Scule electrice Scule electrice Utilaje pentru constructii Utilaje pentru constructii Scule pentru instalatori Scule pentru instalatori Compresoare si accesorii Compresoare si accesorii Scule si unelte de mana Scule si unelte de mana Utilaje agricole Utilaje agricole Utilaje pentru zootehnie Utilaje pentru zootehnie Utilaje pentru ingrijirea gazonului Utilaje pentru ingrijirea gazonului Utilaje forestiere Utilaje forestiere Generatoare Generatoare Sudura si taiere cu plasma Sudura si taiere cu plasma Freze de zapada Freze de zapada Incalzitoare , Aeroterme , Ventilatoare Incalzitoare , Aeroterme , Ventilatoare Redresoare si roboti de pornire Redresoare si roboti de pornire Utilaje pentru curatenie Utilaje pentru curatenie Jucarii Jucarii Aere conditionate Aere conditionate Utilaje padure si gradina cu acumulator Utilaje padure si gradina cu acumulator Unelte pentru gradina si casa Unelte pentru gradina si casa Scule electrice cu acumulatori Scule electrice cu acumulatori Scule Pneumatice Scule Pneumatice Echipamente de protectie Echipamente de protectie Confort Confort Curatenie dupa constructor Curatenie dupa constructor Combatere daunatori Combatere daunatori Curatare suprafete Curatare suprafete Ingrijire personala Ingrijire personala Electrocasnice profesionale Electrocasnice profesionale

 

Transport GRATUIT in Bucuresti
Indisponibil
 
Verifica stoc

Verifica stoc  !

 • Tel: 021 444.32.22, 021 444.33.16, 0733.671.929
 • Fax: 021 444.32.21
 • E-mail: contact@neomax.ro
 • Program magazin: L-V: 09-18
Garantie 2 ani

Garantie 2 ani

Garantie Extinsa Makita 3 ani

CONDIȚIILE DE ÎNREGISTRARE A GARANȚIEI EXTINSE (VALABILA PENTRU ACHIZITIILE EFECTUATE INCEPAND CU 15.11.2018)

 

Garanția produselor se acordă în conformitate cu legislația în vigoare și nu afectează drepturile consumatorului

 

Garantia Extinsă si/sau Acumulatorul Gratuit se acordă doar în cazul completării informațiilor solicitate cu date complete și corecte (inclusiv incarcarea  documentului fiscal și a certificatului de garanție original emis de Makita România și primit odată cu achiziționarea mașinii). Neîndeplinirea acestor condiții va duce automat la invalidarea certificatului de garanție extinsă.

 

 1. Achiziţionarea de maşini şi accesorii electrice comercializate de Makita România SRL (aferente programelor Scule electrice pentru construcţii şi Păduri, Parcuri şi Grădini şi identificabile prin seria unică a produsului), prin Distribuitorii autorizati de pe teritoriul României (https://www.makita.ro/dealer-locator.html)
 2. Înregistrarea Seriei maşinii şi/sau a Acumulatorilor şi Încărcătoarelor în cadrul secţiunii dedicate Garanţiei Extinse* de pe site-ul www.makita.ro/3-ani-garantie, în termen maxim de 30 de zile calendaristice de la data documentului fiscal de achiziţie.
 3. Emiterea documentului de 3 ani garanţie.

*sunt excluse de la acordarea Garanţiei Extinse următoarele categorii de maşini:

 • Maşini cu motor termic
 • Maşini pneumatice şi compresoare
 • Aparate de măsură cu laser
 • Lanterne

Pentru masinile cu motor termic este obligatoriu cel putin o revizie anuala efectuata intr-un centru de service autorizat. Dovada reviziei este necesara la solicitarea garantei.

 

Încărcătoarele şi acumulatorii Li-ion (în limita a 500 de încărcări) beneficiaza de Garanţie Extinsa* de 24 luni indiferent dacă sunt achiziţionati ca echipare standard a maşinilor sau separat ca accesorii electrice.

 

Pentru a beneficia de Garanţia Extinsă*, utilizatorul final va prezenta Centrului Service cumulativ următoarele documente:

 

 1. Documentul fiscal de achiziţie.
 2. Garanţia Standard emisă de vânzător.
 3. Garanţia Extinsă - documentul emis la înregistrarea produsului pe www.makita.ro/3-ani-garantie

 

Lipsa oricărui document din cele de mai sus duce la invalidarea Garanţiei Extinse.

 

CONDIȚIILE GENERALE PRIVIND GARANȚIA PRODUSELOR MAKITA

 

Garanția produselor se acordă în conformitate cu legislația în vigoare și nu afectează drepturile consumatorului

 

 

 1. În cazul solicitărilor de garanție cumpărătorul are obligația de a prezenta Certificatul de garanție original, factura de achiziție și documentul de prelungire a garanției (daca este cazul).
 2. Datele de identificare ale produsului (model, serie de fabricație) trebuie sa fie identice cu cele înscrise în documentele însoțitoare.
 3. Lipsa datelor de identificare, datele incomplete sau modificările neautorizate din documente exclud în mod automat produsul de la acordarea garanției
 4. Perioada de garanție acordată de producător decurge de la data înscrisă în factura de achiziție.
 5. Garanția acordată produselor comercializate acoperă numai viciile ascunse de material sau manopera existente la momentul vânzării.
 6. Prin folosire, produsele sunt supuse unei uzuri normale, naturale, caracteristice sculelor din gama noastră iar ca urmare uzura aferentă nu este acoperită de garanție
 7. Garanția nu se acordă sau se poate pierde în urmatoarele cazuri:

- orice produs Makita fără marcajul CE sau care nu este un produs original Makita;

- defectele cauzate de folosirea produsului într-un mod neconform cu manualul de utilizare cu referire la utilizare defectuoasă, bruscare, neglijență, lipsă mentenanță, suprasolicitare, cadere, lovire, tensiune de utilizare neconformă specificațiilor produsului;

- defectele cauzate de folosirea unor accesorii consumabile sau atașabile care nu sunt originale Makita, nu sunt recomandate sau compatibile produsului;

- uzura normală sau deteriorarea elementelor aflate în componența produselor cauzate de utilizarea intesivă sau neglijență, precum bucșe, rulmenți, simeringuri, garnituri, oringuri, pistoane, segmenți, perii de carbon, mandrine, sisteme de fixare a accesoriilor, cabluri de alimentare, acumulatori, filtre de aer și combustibil, bujii, mânere, furtunuri, cabluri de tracțiune, startere, pinioane de lanț, lanțuri de tăiere, șine de ghidaj, capete cu fir (autocut) și altele asemenea;

- intervenții sau modificari neautorizate ale produselor;

- deteriorări de genul zgârieturilor sau rupturi ale elementelor demontabile sau nedemontabile;

- lipsa posibilității de identificare a seriei produsului cauzată de deteriorarea etichetei sau lipsa acesteia;

- defectele cauzate motoarelor termice prin utilizarea de amestec combustibil necorespunzator;

- folosirea unor uleiuri de motor sau de amestec de calitate inferioară celor recomandate în manualul de instrucțiuni al produsului;

 1. Durata garanției se prelungeste cu perioada de timp necesară remedierii produsului.
 2. În cadrul perioadei de garanție remedierea trebuie efectuată într-o perioadă de timp ce nu trebuie să depășească 15 zile
 3. În cazul lipsei conformității, consumatorul are dreptul de a solicita vânzătorului în primul rand remedierea produsului sau înlocuirea acestuia, fără plată, cu excepția cazurilor când măsura nu este posibilă sau disproporționată.
 4. Producătorul/vânzătorul nu este răspunzător de daunele provocate produsului de fenomenele naturale, incendiu, neglijența în exploatare, deterioări mecanice abuzive.
 5. Operațiile de întreținere curățare, reglare, nu sunt acoperite de garanție

INFORMAȚII IMPORTANTE ȘI RECOMANDĂRI

 1. În vederea unei utilizări corecte și prevenirea deteriorărilor de orice fel, vă recomandăm să citiți manualul de instrucțiuni al produsului achiziționat.
 2. Manualul de instrucțiuni are un rol descriptiv, informativ și nu poate ține locul unei îndemânări și calificări adecvate.
 3. Motoarele mașinilor de tuns gazon se livrează fără ulei. Acesta trebuie achiziționat separat.
 4. Centrele de service pot avea autorizări specifice: SB – pentru scule pe benzină H – pentru motoare Honda
 5. B&S – pentru motoare Briggs & Stratton
 6. SE – pentru scule electrice
 7. Reparația și întrținerea mașinilor de tuns gazon echipate cu motor termic este asigurată numai prin centrele de service abilitate B&S sau H.
 8. Vă recomandăm să păstrați ambalajul produsului pentru situația când se impune predarea acestuia vânzătorului în vederea trimiterii către un centru de service.
 9. Makita Romania pune la dispoziția cumpărătorilor prin intermediul centrelor de service autorizate un serviciu de PRIMA PORNIRE MOTOUTILAJ. Scopul acestuia este instruirea și familiarizarea cu modul corect de exploatare și întreținere al produselor cu motor termic și este supus unor termene și condiții. Detalii – în secțiunea SERVICE.

ATENȚIE

 1. Reparațiile necorespunzătoare pot afecta securitatea și pot produce defecțiuni majore ale produselor. Pentru evitarea acestor situații trebuie ca toate operațiile de întreținere sau reparație să fie efectuate numai în centrele de service autorizate.
 2. Acceptul sau respingerea garanției unui produs este decisă numai în baza unei constatări temeinice efectuate într-un centru de service autorizat.

Informații pentru acumulatori

 1. Acumulatorii defecți pentru care se solicită înlocuirea în garanție trebuie însoțiți de documente de achiziție și garanție pe care să fie specificate tipul și seria de fabricație a acestora.
 2. În baza testării, vor fi acceptați pentru înlocuire numai acei acumulatori care nu depășesc un număr de 500 de cicluri de încărcare și care nu prezintă suprasolicitare, descărcare excesivă.
 3. Acumulatorii care prezintă urme de lovituri, fisuri, urme de contact cu lichide, modificări, nu sunt eligibili pentru garanție.

Recomandări

 1. Păstrați acumulatorii întotdeauna încărcați
 2. Evitați suprasolicitarea
 3. Evitați supradescărcarea
 4. Încărcați întotdeauna acumulatorii atunci cand observați scăderea puterii mașinii
 5. Nu depozitați acumulatorii în camere neîncălzite (garaje, magazii)
 6. Feriți de ploaie și umezeală
 7. Feriți de căldură excesivă
Dealer autorizat Makita

0733.671.927
contact@neomax.ro
Politica de Confidentialitate
Returnare produse
Garantia produselor
Despre livrare
Modalitati de plata
Volumul mare de comenzi poate cauza intarzieri in preluarea apelurilor telefonice. Recomandam plasarea comenzilor online.
Comentarii
 
Adauga comentariul tau

Completati campurile marcate!

-22%
PROMOTII
1028.63 lei
802.22 lei
Calitate germana
25144 lei