Produs adaugat in cosul de cumparaturi
Home Lista categorii Utilaje pentru curatenie Roboti curatare geamuri Robot pentru curatat ferestrele Hobot 268 Alb
Stoc magazin Jucarii Husqvarna Jucarii Husqvarna Scule electrice Scule electrice Utilaje pentru constructii Utilaje pentru constructii Scule pentru instalatori Scule pentru instalatori Compresoare si accesorii Compresoare si accesorii Scule si unelte de mana Scule si unelte de mana Utilaje agricole Utilaje agricole Utilaje pentru zootehnie Utilaje pentru zootehnie Utilaje pentru ingrijirea gazonului Utilaje pentru ingrijirea gazonului Utilaje forestiere Utilaje forestiere Generatoare Generatoare Sudura si taiere cu plasma Sudura si taiere cu plasma Freze de zapada Freze de zapada Incalzitoare , Aeroterme , Ventilatoare Incalzitoare , Aeroterme , Ventilatoare Redresoare si roboti de pornire Redresoare si roboti de pornire Utilaje pentru curatenie Utilaje pentru curatenie Aere conditionate Aere conditionate Utilaje padure si gradina cu acumulator Utilaje padure si gradina cu acumulator Unelte pentru gradina si casa Unelte pentru gradina si casa Scule electrice cu acumulatori Scule electrice cu acumulatori Scule Pneumatice Scule Pneumatice Echipamente de protectie Echipamente de protectie Confort Confort Curatenie dupa constructor Curatenie dupa constructor Combatere daunatori Combatere daunatori Curatare suprafete Curatare suprafete Ingrijire personala Ingrijire personala Electrocasnice profesionale Electrocasnice profesionale Electrocasnice Electrocasnice Racitoare de vin Racitoare de vin

Robot pentru curatat ferestrele Hobot 268 Alb 

Pret:   1.39900 lei cu TVA
Transport GRATUIT in Bucuresti
 
Verifica stoc

Verifica stoc  !

  • Tel: 021 444.32.22, 021 444.33.16, 0733.671.929
  • Fax: 021 444.32.21
  • E-mail: contact@neomax.ro
  • Program magazin: L-V: 09-18
Garantie 2 ani

Garantie 2 ani

0733.671.929
contact@neomax.ro
Politica de Confidentialitate
Returnare produse
Garantia produselor
Despre livrare
Modalitati de plata
Volumul mare de comenzi poate cauza intarzieri in preluarea apelurilor telefonice. Recomandam plasarea comenzilor online.
Cod produs:   Hobot 268
Producator:   Hobot
Hobot
Hobot

Hobot este cel mai bun producator pentru roboti de curatat geamuri.


Descriere produs
 

Descriere

Hobot 268 curata rapid si precis ferestre si diferite alte tipuri de suprafete din sticla.
Se misca liniar, deplasare in doua directii. Multumita Hobot Single-side 268 pot fi folosite pentru diferite grosimi de sticla si suprafete netede, cum ar fi oglinzi, geamuri duble, cabina de dus, gresie si multe altele. Sistem UPS incorporat pentru a proteja robotul in timpul unei pene de curent. Hobot 268 este echipat cu un senzor giroscopic, senzori laser si un sistem de navigatie cu AI-Techonology 3.0, care controleaza miscarea robotului, ca si cum ar fi pe pilot automat. Perfect adaptabil suprafetei pe care se misca.
AI- Tehnology 3.0 si senzor giroscopic
Curatare liniara, patru senzori cu laser
Pentru orice grosime de sticla
Sistemul de curatare Single-Side
Auto sau curatare manuala
UPS - baterie de rezerva
Detectia ramelor ferestrelor
Doua tipuri de lavete pentru curatare
Functioneaza in pozitie verticala
Curãþã suprafete de sticla fara rama
Viteza de curatare 1 m2 in 2.4 minute
Potrivit pentru ferestre medii si mari
Curatare revolutionara pentru ferestre si oglinzi
Hobot 268 curata fara efort suprafete din sticla: ferestre, vitrine, oglinzi, usi din sticla, dulapuri doar prin apasarea unui singur buton.Geamurile vor fi curatate si lustuite foarte usor.
Hobot 268 utilizeaza un sistem unic de miscare liniaraprin care sticla este curatata cu precizie.Cu ajutorul motorului patentat se asigura o suctiune puternica. Hobot-268 curata suprafata in doua etape, mai intai orizontal, apoi vertical, lasand astfel intreaga zona perfect curata. Viteza de curatare este de 2,4 m2 intr-un minut.
AI-Tehnology 3.0 si senzori cu laser
Hobot 268 este echipat cu un senzor giroscopic, patru senzori laser si un sistem de navigatie cu AI-Techonology 3.0 care controleaza miscarea robotului pe suprafata ce urmeaza a fi curatat, ca un pilot automat. Hobot 268 detecteaza automat dimensiunea suprafetei de curatat si are capacitatea de a se deplasa in zone cu o latime de 6 m. Dimensiunea minima a suprafetei de lustruire este de 40 x 40 cm. Datorita senzorilor cu laser, veti avea fara probleme ferestre stralucitoare, de asemnea si oglinzile fara rama.
Sistem de curatare versatil Single Side
Sistem special Single-Side asigura curatarea sticlei de orice grosime si diferite tipuri de suprafete din sticla. Hobot 268 este versatil in curatarea ferestrelor, alte folii de securitate, oglinzi, panouri / usi din sticla, cabine de dus, gresie.
Adaptare la suprafata de curatat
In partea de jos a robotului sunt plasate tampoane pneumatice care se ajusteaza in mod automat si se adapteaza suprafatei de curatat. Hobot 268 este sigur si are o miscare lina pe fereastra.
Doua tipuri de laveta din microfibra
Hobot 268 prevede doua tipuri de lavete de curatat. Cea albastra pentru curatare uscata si cea galbena pentru curatare umeda si lustruire.Cu ajutorul acestora se indeparteaza tampoanele mari de praf si alte reziduuri in mod eficient, de asemenea curata zona de-a lungul marginilor.
Hobot 268 - conditii de siguranta maxima
Hobot 268 este echipat cu UPS - baterie de rezerva, ce va fi utilizata in cazul unei pene de curent. O caracteristica in plus pentru siguranta: mai multi senzori care evalueaza in mod constant cordelina de siguranta.
Ecologic si prietenos
Hobot 268 foloseste lavete din microfibra, care sunt usor de spalat fara balsam de rufe, sunt de asemenea si reutilizabile.Un mod eficient de a proteja natura dar si portofelul dumneavoastra.Specificatii

CARACTERISTICI GENERALE

Material Plastic
Culoare Negru Alb

 

Specificatii tehnice Hobot 268
Culoare alb
Dimensiuni 240 x 240 x 100 mm
Greutate 1200 g
Putere 240V ~ 50Hz
Consum 80 W
Lungimea cablului prelungitor 4 m
Lungimea de franghiei de siguranta 5 m
Nivel zgomot 64 dB
Backup UPS Acumulator 4x Li-PO, 3,7 V
Viteza curatare1 m2 / 2.4 min.
Suprafata curatate max. 6 x 5 m
Suprafata curatate min. 40 x 40 cm
Software AI Tehnologie V3.0
Auto-finisaj da
Auto-cadere de control da
Detectare inteligenta da
4 senzori cu laser da
Continutul pachetului:
1x robot Hobot 268
1x telecomandaa
3x panza microfibra de rezerva albastre
3x microfibra de rezerva galbene
1x coarda de siguranta
1x adaptor cu cablu de alimentare
1 x cablu prelungitor (4 m)
1x instructiuni

Va mai recomandam produsele
 
Comentarii Robot pentru curatat ferestrele Hobot 268 Alb
 
Adauga comentariul tau

Completati campurile marcate!